Radno vrijeme: PON - PET 15:00 - 21:00

Djelatnosti i usluge

LPG Endermospa

Predstavljamo vam naš partnerski salon ljepote LPG EndermoSpa u Zagrebu.

    uspravna 1 posterMAF uspravna 3

LPG EndermoSpa prvi je centar u Hrvatskoj i jedan od desetak u svijetu namijenjen njezi tijela i lica LPG uređajima, za što je posebno licenciran od strane francuskog proizvođača uređaja, tvrtke LPG Systems.

POSEBNA PONUDA: SVI PACIJNETI DENTAL CENTAR OMEGA OSTVARUJU 20% POPUSTA NA SVE USLUGE U LPG ENDERMOSPA CENTRU!

U centru nudimo mnogobrojne tretmane za tijelo i lice – LPG tretmani,  anticelulitni tretmani, tretmani oblikovanja i zatezanja tijela, tretmani mršavljenja, prirodni lifting lica, ali i medicinske, relaksirajuće i egzotične masaže, tretmani uklanjanja dlačica, manikura, pedikura…

Naši djelatnici strukom su viši fizioterapeuti i kozmetičari s mnogo iskutva. Oni su tu kako bi osigurali stručnost i visoku kvalitetu tretmana.

Mnogobrojni tretmani koje nudimo i za koje su naši djelatnici prošli opsežne i kvalitetne edukacije pružit će Vam vitak, njegovan, zdrav, mladenački izgled.

Već gotovo 30 godina francuska tvrtka LPG Systems bavi se proučavanjem i istraživanjem ljudskog tijela i dizajnira uređaje koji će na najboljji mogući način pomoći tijelu da dosegne svoj optimum – u estetici, terapiji, rehabilitaciji i relaksaciji. Rezultati njihova rada su prirodne, neinvazivne metode rada koje ljudima pomažu živjeti u harmoniji sa svojim tijelom.

Danas su LPG metode s uređajima koji ih provode prisutne u više od 110 zemalja širom svijeta – u salonima ljepote, klinikama, bolnicama, spa i wellness centrima, a njihovu djelotvornost potvrđuje i stotinjak nezavisnih kliničkih i znanstvenih studija.

LPG Endermospa centar u svoj rad ugradio je godine njihova znanja i iskustva sa željom da svojim klijentima pruži najbolju prirodnu, neinvazivnu i nadasve učinkovitu njegu.

Želite li saznati više o tvrtci LPG Systems, posjetite ih na stranici distributera: www.alerion.hr

LPG ENDERMOSPA CENTAR
Ulica grada Vukovara 269 d, 10 000 Zagreb
(prizemlje VMD centra)
Tel. 01 6189 424
Mob. 095 777 55 67

E-mail: info@espa.hr

Radno vrijeme:

    Ponedjeljak – petak: 08 – 20 sati

    Subota: 08 – 13 sati