Radno vrijeme: PON - PET 15:00 - 21:00

O nama

 

Dental Centar Omega je privatna obiteljska stomatološka ordinacija utemeljena 2008.god iako naši doktori dentalne medicine i profesori rade već više od 18 godina neprekinuto.  Naš tim sastavljen je od međunarodno priznatih doktora, ujedno doktora znanosti,  profesora sa značajnom domaćom i svjetskom reputacijom, kako u kliničkoj tako i u znanstvenoj djelatnosti. Svaki član našeg tima kontinuirano se educira na međunarodnim kongresima i neprestano se ulaže upravo u obrazovanje i znanje kao i poznavanje novih tehnologija i materijala, načina liječenja i medicinskih dostignuća, a sve u cilju mogućnosti riješavanja i najkompliciranijih rehabilitacija stomatognatog sustava. Stoga se naš tim sastoji od samo visoko educiranih i stručnih doktrora dentalne medicine koji su ujedno i profesori Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, čiji znanstveno/nastavni i stručni opus se može pročitati na stranicama Stručni tim.

Zašto odabrati našu ordinaciju?

U našoj stomatološkoj ordinaciji nudimo liječenje zubi i pripadajućih struktura uz pomoć znanstveno provjerenih tehnologija i materijala, pri čemu koristimo samo PREMIUM dentalne materijale koji imaju iza sebe dugogodišnju kliničku primjenu s velikim brojem publiciranih znanstvenih radova. Ne koristimo neprovjerene jeftine materijale bez znanstvene i kliničke verifikacije (tzv. low cost, copy/paste materials, low cost dentistry, akcijske cijene, ponuda dana, low cost dental tourism, crno jaje, kolektiva, dva za jedan…).

Mi ne radimo masovnu stomatologiju niti masovni dentalni turizam uz nerealno niske cijene,  popustima na količinu te nisku kvalitetu nego se svakom pacijentu individualno posvećujemo. Naš tim sveučilišnih profesora s dugogodišnjim iskustvom svakom našem pacijentu individualno pristupa kako bi se odabrao najbolji mogući način stomatološke terapije.

U našoj ordinaciji ne radi tim od nekoliko desetaka stomatologa, studenata, asistenata i ostalog osoblja koji nemaju svrhu i stalnim fluktuacijama radnih mjesta svakih 6 mjeseci nego je riječ o našem stalnom timu koji rješava kliničke slučajeve uz pomoć vlastitog dugogodišnjeg iskustva, znanja i cijeloživotnog stručnog obrazovanja kao što je i vidljivo na našem životopisu.

Mi radimo samo provjerene i znanstveno utemeljene metode i načine u terapiji. Ne koristimo metode niti materijale koji se nisu dokazali kroz znanstveno-istraživačku djelatnost i kliničku praksu.  Preporuka je da se treba izbjegavati proizvode i oglase tipa “Prvi u Hrvatskoj..”, “Samo dva stomatologa u Europi primjenjuju ovu tehniku…”, “Zubi gotovi u 24 sata..” ,  “Implantati bez bolova i operacije u 24h..”, “Novost na tržištu, nova tehnologija iz USA/Japana i sl…” te “Jeftino, brzo i kvalitetno uz doživotnu garanciju..”.

Na Pubmed bazi podataka se može pronaći više od 400 znanstvenih radova o Straumann implantatima, čemu ne može niti jedan jeftini sustav implantata konkurirati. Iako se današnjim agresivnim i znanstveno neutemeljenim marketingom mogu i najlošiji proizvodi doći do kupca odnosno pacijenta, nažalost. Stoga, mi ali i naši pacijenti uvijek odabiru kvalitetu i pouzdanost.

U našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji je moguće plaćati gotovinom, Maestro karticom, MasterCard karticom, American Express karticom (12 rata beskamatno), Diners karticom (12 rata beskamatno) te PBZ Visa (12 rata beskamatno)

kartice 

Stomatologija odnosno dentalna medicina, kompleksna je medicinska disciplina, a ne medijski eksponiran kozmetički postupak kako je se u posljednje vrijeme želi trivijalizirati. Danas je tržište preplavljeno jeftinim materijalima i slabo educiranim nestručnim osobljem, što rezultira vrlo niskom cijenom stomatološke usluge ali nažalost i kvalitetom koja na kraju ide na teret pacijenta.

Upravo nas taj moto vodi prilikom individualnog pristupa svakom pacijentu gdje želimo, isključivo radom po pravilima struke, bez improvizacija i uštedom na materijalima i postupcima, znanstveno utemeljenim postupcima, pristupati riješavanju svakog problema u našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji.

prof.dr.sc. Walter Dukić, izvanredni profesor, specijalista stomatologije, znastveni savjetnik,  direktor Dental Centar Omega

prof.dr.sc. Olga Lulić Dukić, redovni Sveučilišni profesor u trajnom zvanju

Petra Đumlija, dr. med. dent, Doktorand pri Stomatološkom fakultetu

 

Zanimljivosti

Iako se u svakodnevnom govoru koristi riječ zubar, zubarske usluge, zubni implantati, zubne krunice i mostovi,  popravak zuba moramo naglasiti da je to zastarjeli naziv jer fakultet se ne zove zubarski fakultet nego stomatološki fakultet. Stoga, možemo zaključiti da je ispravan i širi naziv stomatolog  iz kojeg idu sve ostale izvedenice kao što su stomatološki centar, stomatolog, stomatologija, doktor stomatolog ili stomatologije, stomatološka poliklinika, stomatološki centar, dentalni implantati a od nedavno titula doktor dentalne medicine (dr.med.dent.). Također je važno naglasiti da se zubi moraju liječiti a ne samo popravljati što bi bio vrlo uski krug terapije.

 

Zagreb-Turistički centar Hrvatske

 

 

U Zagrebu ćete osjetiti atmosferu velegrada, ali, na sreću njegovih stanovnika i gostiju, i neposrednost osobitih susreta. Od hotela do kazališta, Gornjim gradom ili uskim donjogradskim uličicama, kojima vječna utrka s vremenom nisu ništa oduzeli… sve je to moguće proći pješice i sve budi osobite emocije.

Ima nešto osobito u jesenjem šuštanju lišća dok prolazite Zrinjevcem, u odsjaju plinskih svjetiljaka Gornjega grada i pjesmi uličnih pjevača… ima nešto samo vaše u atmosferi zagrebačkih kavana u predvečerje, kada suton briše dnevne odsjaje, u treperenju svijeća zagrebačke Katedrale ili Kamenitih vrata…

Zagreb na svim listama uvjerljivo vodi kao grad s najvećim dnevnim boravkom. Čim sunce pokaže svoje zube u rano proljeće, otvaraju se terase kavana, kafića, restorana i slastičarnica. Ulice i trgovi su mjesto za promenadu, uživanje u kavi, druženje i poslovne sastanke. Jedinstvena kombinacija mediteranske srdačnosti i sjevernjačke poslovnosti osvaja na prvu loptu. Kao da se svi poznaju. Tradicionalna Međunarodna smotra folklora, međunarodni ulični festival Cest is d’Best, promenadni koncerti, Martinje te razni prigodni sajmovi dodaju sadržaj uličnom druženju. Današnje druženje u kafićima ima korijene u dugoj i bogatoj kavanarskoj tradiciji u ovom gradu.

Lenucijeva potkova i glavni trg u prošlosti su bili važne točke zagrebačkoga društvenog života. Danas se to područje proširilo na cijelo središte i pješačku zonu, pa čak i izvan nje. Za sve temperamente i uzraste ponešto. Kavane oko Trga bana Jelačića, u svakodnevnom govoru samo Trg, imaju ozbiljnije goste. Preradovićev trg, oduvijek poznatiji kao Cvjetni trg, vole umjetnici i mladi, ali i oni malo stariji. Tkalčićeva ulica, koja je u prošlosti dijelila Gradec i Kaptol te bila puna krčmi i crvenih lampiona, danas je mondeno mjesto susretanja i boravka za cijelu obitelj.

Ako ste romantičniji, u Ilici se ukrcajte u uspinjaču, najkraću žičanu željeznicu na svijetu namijenjenu javnom prometu i za 55 sekunda ste na Gornjem gradu. Sve navedene lokacije mjesta su pravog fenomena, takozvane špice. Svaku subotu oko podneva u središte se slijevaju svi uzrasti. Vrijeme i mjesto za vidjeti i biti viđen. Ritual je uvijek isti: polako se ispija kava, čitaju se subotnja izdanja novina, svrati se do Dolca po svježe namirnice i nakon svega toga obavljenog bez žurbe na pripremu ručka. Svaka četvrt ima svoje mjesto okupljanja, osjećajte se pozvanima jer na tim mjestima će svi znati vaše ime.

I dok onaj užurbani, poslovni ritam igrom svjetlosti i sjena neprimjetno nestaje, drugi se budi pozivnicom na svevremenske ili moderne kazališne predstave i koncerte, u restorane ili pak klubove za mlade. Zagreb je poseban grad, nikad do kraja ispričana priča, kojoj i vi dodajete svoju čaroliju. Jednostavno, Zagreb ima dušu. A vi, vi imate Zagreb…

Popularni tagovi

stomatološka ordinacija zagreb, zubar zagreb, zubna ordinacija zagreb, dentalni turizam u hrvatskoj, ugradnja implantata, dentalni implantati, zubni implantati, straumann implantati, ortodont, ortodont u zagrebu, ortodoncija, aparatić za zube, specijalista stomatolog, poliklinika, ugradnja implantata