Radno vrijeme: PON - PET 15:00 - 21:00

Vijesti

Visoka estetika ili prirodni izgled?

Estetika i pojam estetskog jako je izražen u stomatologiji u novije vrijeme. Pojednostavljeno, može se reći da je estetska stomatologija skup različitih postupaka kojima se oblikuje lijep osmijeh.

Ti postupci mogu biti iz različitih specijalnosti unutar stomatologije, npr. ortodoncije, protetike, implantologije, parodontologije i zahtijevaju pažnju doktora stomatologije pri provođenju istih individualno za svakog pacijenta. Pritom se koristi niz stomatoloških materijala koji moraju imati dobra mehanička i optička svojstva kako bi u potpunosti oponašali prirodni izgled zuba.

U današnje vrijeme to se postiže keramičkim dentalnim materijalima. Dentalna (zubna) keramika je materijal sastavljen od kristala okruženih staklom koji su u kombinaciji zaslužni za savršenu prirodnost izgleda protetskih radova: ljuskica, krunica i mostova. Ukoliko ste nezadovoljni bojom, oblikom, veličinom ili položajem svojih zuba, estetske keramičke ljuskice i krunice su savršeni izbor za Vas!

Svakodnevno smo svjedoci prekrasnog osmjeha na televiziji, u novinama ili u svakodnevnom životu kod poznatih i javnih osoba.  Zanimljivo je to što se nitko od njih nije rodio s takvim osmjehom nego je rezultat višegodišnjeg ulaganja u svoje zdravlje, od prevencije, pedodoncije, ortodoncije do implantološko-protetske rehabilitacije.

dientes_nuevos_de_Keith-Urban_www.antesydespues.com.ar  dientes_nuevos_de_Ben-Affleck_www.antesydespues.com.ar

  dientes_nuevos_de_George-Clooney_www.antesydespues.com.ar 08 07 06    cf1799c9d4c83beb81297ed246672033

Credit: Winter/Getty; Kopaloff/FilmMagic Original Filename: gal_teeth_zac-efron.jpg

Ako pažljivo promotrite ova poznata lica, primjetiti ćete ogromnu razliku utretmanu prije/poslije? Da li mislite da bi svi oni ostvarili svoje uspješne karijere da nisu uložili u svoje oralno zdravlje? Ili da su reklamirali svoj “prirodni” izgled, pogotovo u stomatologiji?

Lijep osmijeh je u modernom i Zapadnom svijetu simbol visokog socijalno-ekonomskog statusa i društvenog uspjeha kojeg samo pojedinci mogu ostvariti stalnim ulaganjem. Naravno, lijep osmijeh je i simbol dobroga zdravlja, stoga ljepota nije samo jedina i osnovna indikacija
Naručite se na pregled još danas kako biste i vi imali lijep i zdravi osmijeh!

Vaš Dental-Centar-Omega.hr