Radno vrijeme: PON - PET 15:00 - 21:00

Vijesti

Novi Straumann® implantat-BLT

Straumann® je proizveo novi Bone Level Tapered Implant koji nudi odličnu primarnu stabilnost u mekanoj kosti kao i u ekstrakcijskim alveolama. S obzirom na njegov koničan dizajn, moguće je veće očuvanje volumena kosti, što znači da je klinička indikacija za implantate šira i omogućuje ugradnju u uske atrofične grebene, podminirana mjesta, konkavne grebene i slično.

Straumann® je proizveo novi Bone Level Tapered Implant koji nudi odličnu primarnu stabilnost u mekanoj kosti kao i u ekstrakcijskim alveolama. S obzirom na njegov koničan dizajn, moguće je veće očuvanje volumena kosti, što znači da je klinička indikacija za implantate šira i omogućuje ugradnju u uske atrofične grebene, podminirana mjesta, konkavne grebene i slično. Temelji novog Straumann® implantata su već otprije poznati i klinički provjereni Straumann® Bone Level Implant, s time da novi implantat nudi kombinaciju Roxolida®, SLActive® površinu, Bone Control Design®, Cross fit® konekciju, široki protetski izbor indikacija i konični dizajn implantata.

Roxolid®-šira indikacija za implantate uz uži promjer istih. Očuvanje kosti i reducira indikacije za nadomjestke kosti. Manje invazivni zahvati uz visok komfor pacijenta.

SLActive®-dizajniran da maksimalno poveća ishod operacije i stopu preživljavanja. Osteointegracija nakon 4 tjedna*. Visok stupanj kliničke uspješnosti u složenim situacijama. Širi spektar indikacija s višim stupnjem kliničkog uspjeha.

Koničan  Tapered dizajn-odlična primarna stabilnost u složenim koštanim situacijama. Samonarezujući dizajn. Štedi anatomske strukture zahvaljujući oblom vrhu.